avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decl pt fier vechi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decl pt fier vechi

Buna ziua.
Daca am firma si am vandut fier vechi la alta firma si am oprit 3% tb sa depun vreo declaratie? 205?. Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:11, 28 Februarie 2012
Declaratia 205 o depuneti doar daca fierul vechi il aveati achizitionat de la persoane fizice si pentru care trebuia sa retineti impozitul de 16%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D205 bubby bubby Buna ziua , un SRL face in 2011 o achizitie de marfa de la o persoana fizica pe baza de borderou de achizitie -am facut si un contract -nu cred ca era ... (vezi toată discuția)
Impozitul retinut la sursa 3% la colectare deseuri nicoriciclaudia nicoriciclaudia Buna ziua Am urmatoarea situatie: sunt o firma cu cod caen 4677 Comert cu ridicata al deseurilor si resturilor, platitoare de TVA, Impozit pe Profit si as ... (vezi toată discuția)
Conventii civile CrinaV CrinaV Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca pot incheia "Conventie civila" cu persoane fizice oarecare( nu PFA), pe o perioada de 3 luni pentru activitati ... (vezi toată discuția)