avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii DOSAR RECUPERARE SUME FNUASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

DOSAR RECUPERARE SUME FNUASS

Am urmatoarea situatie. Casa de asig. de sanatate a verificat acum prima cerere de recuperare pentru perioada dec.2009-martie 2010 care a fost inregistrata in termen la ei. Acum imi refuza recuperarea sumelor platite de la FNUASS pentru cateva certificate din n motive : data acordarii nu este corecta, un certificat l-am platit ca initial desi el era in continuare elib. de medic, dar neavandu-l pe cel din luna anterioara nu am avut alta solutie, etc.
Cert este ca acele persoane nici nu mai sunt salariati in momentul de fata. Casa imi solicita acum sa intocmesc o declaratie rectificativa din care sa elimin certificatele respective. Este corect ? In baza caror documente se storneaza diferenta din contabilitate ?
In momentul in care intocmesc o declaratie rectificativa mi se pare corect ca si statul de plata sa corespunda cu declaratia si cu nota contabila. Oare cum sa mai fac acum dupa 2 ani ?
Din punct de vedere legal cum trebuie procedat ?
Astept lamuriri. Multumesc
Pasiuc Ioana

Alte discuții în legătură

Note contabile inreg.eronat krika8712 krika8712 Buna ziua, Am urmatoarea situatie careia nu stiu cum sa o dau de cap. In anul 2007 am avut concedii medicale iar nota contabila am inregistrat-o asa 4311=423 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical gresit delia25 delia25 In luna iunie un concediu medical a fost scris gresit adica: codul de indemnizatie era 06 iar concediul era initial. Indemnizatia trebuia suportata din fondul ... (vezi toată discuția)
Stat de plata gresit daryana daryana Am descoperit o greseala si nu stiu cum sa o repar. E prima data cand ma confrunt cu asa ceva. Am a avut un concediu medical pe luna septembrie si i-am ... (vezi toată discuția)