avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical gresit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical gresit

In luna iunie un concediu medical a fost scris gresit adica: codul de indemnizatie era 06 iar concediul era initial. Indemnizatia trebuia suportata din fondul de salarii iar el a fost declarat ca fiind suportat din FNUASS. Acum mi-am dat seama de greseala. Am intocmit declaratia rectificativa, dar nu stiu cum sa recuperez certificatul medical roz pentru a face modificarea. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 17:26, 6 Noiembrie 2009
Mergeti la Casa de sanatate unde ati depus certificatul medical cu declaratia rectificativa si or sa va spuna de acolo ce trebuie sa faceti.
Mergeti la Casa de sanatate si veti rezolva acolo.
Contactati-i telefonic ; in situatii de acest gen faceti copie dupa exemplarul dvs., scrieti conform cu originalul, semnati si stampilati pe formular.
Apoi rubricile pe care le corectati,taiati cu o linie ceea ce este gresit,scrieti deasupra acestei ceea ce este corect,semnati si stampilati corectia facuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume din fambp cili1959 cili1959 Buna ziua .Am o mare nedumerire .Cum se pot recupera sumele suportate de catre angajator pentru plata indemnizatiilor pentru concedii medicale ale ... (vezi toată discuția)
Stat de plata gresit daryana daryana Am descoperit o greseala si nu stiu cum sa o repar. E prima data cand ma confrunt cu asa ceva. Am a avut un concediu medical pe luna septembrie si i-am ... (vezi toată discuția)
Declaratii rectificative nicoleta-luiza nicoleta-luiza In luna aprilie am avut 2 concedii medicale completate gresit: la unul societatea a platit 1 zi medical in plus, iar de la buget s-a platit in minus 1 zi. ... (vezi toată discuția)