avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum se completeaza Adeverinta ptr.darea in somaj?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum se completeaza Adeverinta ptr.darea in somaj?

Buna ziua
Va rog cum se completeaza adeverinata pentru darea in somaj.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:59, 28 Februarie 2012
Sunt doua adeverinte , una pentru vechime in munca si cealalta pentru somaj (adeverinta prevazuta la art. 18 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca) la care va referiti?
la anexa 26
Am inteles ... care este nelamurirea cu privire la modul de completare ..
nu stiu ce trebuie sa scriu la coloana cu nr.6 si 8.Va multumesc
la col.6 = Suma reprezentând contribuţia datorată de angajator (adica, se completează cu suma rezultată prin aplicarea cotei contribuţiei datorate de angajator, prevazuta de lege, asupra sumei reprezentand baza de calcul, a contributiei datorate de angajator la bugetul asigurarilor pentru somaj determinata în conformitate cu dispozitiile titlului IX2 „Contributii sociale obligatorii” din Legea nr. 571 / 2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, pentru persoana respectiva.)

col.8 = Numărul de înregistrare a declaratiei lunare privind contributiile sociale, impozitul pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate validata

vedeti si aceste discutii:
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta somaj 2011 DeliM DeliM Imi puteti spune daca formularul pt. adeverinta de somaj 2011 s-a modificat din martie 2011, unde il pot. gasi in afara de ANOFM.Multumesc (vezi toată discuția)
Adeverinta somaj popanaid popanaid Buna ziua, ma ajutati cu un model pentru adeverinta somaj de la angajator ? Multumesc (vezi toată discuția)
Adeverinta venit pentru somaj completata gresit gubinero gubinero Buna ziua, Am o mare problema cu adeverinta de venit. Am lucrat in invatamant cu contract de munca pe perioada determinata si am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)