avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizare vanzator ambulant
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizare vanzator ambulant

as dori sa stiu ce autorizatii iti trebuie pentru a fi vanzator ambulant ( de exemplu de martisoare).?va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:37, 28 Februarie 2012
Trebuie sa fiti inregistrat ca persoana fizica autorizata sau persoana juridica. De la primarie, in urma depunerii unei cereri si a platii unei taxe, obtineti o autorizatie temporara pentru comercializare in zonele special amenajate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martisoare baxter baxter Ce acte sunt necesare pentru autorizatie temporara de vanzare martisoare? (vezi toată discuția)
Vanzare martisoare nicolas25 nicolas25 buna ziua. pentru a putea vinde martisoare si alte obiecte pentru sf. valentin si martisor, in targuri ce anume imi trebuie? ma refer la acte. multumesc (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru comercializarea martisoarelor handmade adrianaz adrianaz Doresc sa-mi vand martisoarele handmade in orasul in care locuiesc. Ce fel de autorizatie imi trebuie? Trebuie sa obtin avizul pentru desfăşurarea ... (vezi toată discuția)