avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata expertiza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata expertiza

va rog frumos sa-mi raspudetii și mie la o întrebare: ma judec în instanta cu un vecin pentru granituire (stabilire hotar proprietăți) eu fiind reclamant, am făcut o expertiza la fata locului plătita de mine la care apărarea paratului a făcut obiecțiune și sa făcut o alta expertiza surpriza este ca la ultima înfățișare judecătorul a spus sa o plătesc eu, nu este normal sa plătească cine a făcut obiecțiunea.PS. avocatul meu nu-mi răspunde la telefon

Alte discuții în legătură

Reclamatie la barou contra unui avocat aniela_anila aniela_anila mi s-a introdus la judecatorie o actiune de partaj succesoral,din motive personale mi-am luat un avocat sa ma reprezinte,pastrand legatura cu avocatul la ... (vezi toată discuția)
Raport de expertiza nul? vera58 vera58 Buna ziua! Am un proces cu un vecin pentru granituire eu fiind parata. Reclamantul in plangere spune ca : am montat o invelitoare care-i acopera lumina de la ... (vezi toată discuția)
Raport de expertiza - granituire - partile detin mai mult teren decat in acte marturie marturie Sunt reclamant, (fara aparator) intr-un proces civil cu capetele de cerere: - granituire, - retrocedare teren ocupat de peretele unei magazii, - obligatia ... (vezi toată discuția)