avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Sunt divortata din 2007 iar atunci la minimul pe economie s-a stabilit pensia alimentara la 98 de lei.Mentionez ca de 2-3 ani imi trimite 250 lei dar el este acum stabilit in Anglia si castiga mult mai mult.Se poate recalcula pensia alimentara ?
Cel mai recent răspuns: AnCuTsA , utilizator 14:40, 11 August 2012
In privinta programului, puteti cere in instanta stabilirea unui program de vizita si locul unde sa se desfasoare.
Cu pensia e mai greu, il puteti actiona in judecata pt recalcularea pensiei , avand in vedere ca veniturile lui au crescut, insa daca dansul nu se prezinta la proces si nu face dovada veniturilor sale actuale, ajungeti in acelasi punct.
La minim pe economie pt ca are doi copii, veti primi max 116 lei, la fel si pt cand vor fi 3 copii.
El lucreaza in Anglia (sta de 3-4 ani acolo) nu stiu daca legal sau nu dar cu siguranta nu imi v-a da contractul lui sa fac dovada cu cat castiga.Dupa castigul lui de acolo cu siguranta ar fi mai mult decat 250 ron dar se pare ca nu exista alta metoda sa dovedesc ... Legile din romania ... :-S

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei alimentare comar comar bunaziua , divortata am ramas cu un copil de 4 ani ,tatal plecand in strainatate(lucreaza de doi ani).de cinci luni copilul nu a mai primit pensia ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara laur2013 laur2013 buna seara am si eu o intrebare fosta sotie nu mi.a platit pensia alimentara stabilita prin instanta din data de 1.07.2012 pana in prezent ce pot face in ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere tata rezident spania ContSters78644 ContSters78644 sint divortata copil de 16 ani.de 6 ani tatal fetitei a plecat definitiv in spania si nu a mai platit pensie alimentara.este rezident cu scte in regula si ... (vezi toată discuția)