avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical

in situatia unui salariat care in ultimele 12 luni nu a lucrat, nu a avut contractul suspendat din nici un motiv, nu a fost in somaj, nu a avut contract incheiat cu casa de asigurari, dar a fost internat in spital perioade care depasesc 90 de zile in 12 luni si vine in prezent cu un medical de 29 de zile, ( baza de calcul are, lucrand din noiembrie ),trebuie trimis sau nu la medicul expert al asigurarilor sociale?
din cate se intelege din codul de diagonstic ar avea o boala pulmonara
puteti sa ma ajutati cumva cu o lamurire va rog
multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu medical; trebuie sa merg la comisia de expertiza medicala? IleanaAvram IleanaAvram sunt operata de histerectomie totala as vrea sa stiu cate zile de concediu boala am dreptul si daca ajung la comisia de expertiza cat mai am dreptul?? (vezi toată discuția)
Concediu medical miriamcovalschi miriamcovalschi Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu concediul medical. Am fost angajata in anul 2015 in cadrul unui spital, si am beneficiat de mai ... (vezi toată discuția)
Drept concediu medical Omsilegi Omsilegi Buna ziua, Totalizez in prezent pe ultimele 12 luni 200 de zile de concediu medical - toate pe boala infecto-contagioasa grupa A (TBC). Dupa revenirea la ... (vezi toată discuția)