avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitati pentru Intrprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitati pentru Intrprindere individuala

Buna seara,

Doresc sa infintez o Intrprindere Individuala cu domeniu de actvitate Administrator imobile si as vrea sa stiu daca o sa pot desfasura avtivitati si in domeniul de curatenie sau reparati instalatie apa .

Alte discuții în legătură

Fond de rulment si fond de reparatii Dum.Lore Dum.Lore Buna seara! Am si eu o nelamurire. M-am mutat de curand intr-o garsoniera si nu inteleg pentru ce este fondul de rulment 5.00lei si fondul de reparatii 5.00 ... (vezi toată discuția)
Dosar de protecþia muncii la intreprinderi individuale lirenke lirenke Bună ziua! Am şi eu o întrebare. O intrprindere individuală, care nu are angajaţi şi nici administratorul nu are calitatea de angajat trebuie să aibă ... (vezi toată discuția)
Doresc să înființez o firmă în domeniul forajelor geotermale GeorgeMarius18 GeorgeMarius18 Bună ziua! Doresc să înființez o firmă în domeniul forajelor geotermale si pentru puturi de apa. Eu am o calificare in domeniul de foraj, reparatii ... (vezi toată discuția)