avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenirea sotiei defunctului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenirea sotiei defunctului

mamei mele i-a decedat sotul, iar el a cumparat un apartament in timpul cand ei erau in concubinaj. la mostenire vine un descendent direct al defunctului, cum se imparte apartamentul.
Cel mai recent răspuns: puiu83 , utilizator 20:37, 28 Februarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu are o moștenire de pe urma mamei fiind unicul moștenitor ... Mantescu Mantescu Soțul meu are o moștenire de pe urma mamei fiind unicul moștenitor care rezultă din decesul mamei lui .Santem căsătoriți de 14 ani și în concubinaj ... (vezi toată discuția)
Relatie de concubinaj de 9 ani, cu decesul uneia dintre persoane. laurentia38 laurentia38 Am avut o relatie de concubinaj de 8 ani cu un barbat care a decedat in urma cu 2 luni.Dupa 6,5 ani de relatie cu persoana decedata m-am casatorit legal cu ... (vezi toată discuția)
Copiii unui concubin mostenesc pe celalalt concubin? AurelP. AurelP. Buna ziua. As dori si eu un raspuns la o intrebare mai complicata despre o mostenire. Sper ca am nimerit locul potrivit unde sa intreb fiindca nu sunt prea bun ... (vezi toată discuția)