avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Ce se incarca pe CD pentru declaratia 101 ,cand firma ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Ce se incarca pe CD pentru declaratia 101 ,cand firma e in regim derogatoriu si nu are certificat digital ?

Gratie acestui forum am gasit ultima versiune a declaratiei 101 pentru anul fiscal 2011,doar ca dupa ce am completat formularul si l-am salvat mi-a aparut de desktop un document in Pad si mai departe nu stiu ce am de facut.Practic nu stiu ce trebuie sa incarc pe CD si sa duc la admin financiara inpreuna cu documentul printat.:(
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 11:55, 29 Februarie 2012
Nu puneti pe CD pentru ca cei de la finante nu au programul compatibil(am patit-o la Braila) ci pe stick sau disketa. Salvati fisierul cu extensia .txt si cel cu .pdf. Sa nu cumva sa interveniti in denumirea pe care o da singur programul cand si le salveaza pentru ca iar se blocheaza..
Ultima modificare: Miercuri, 29 Februarie 2012
george-neagu, moderator
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)
Revisal 506 floreanicolae floreanicolae am o firma noua la itm ilfov si mi s-a spus de acolo ca trebuie sa intocmesc revisal 506 si apoi impreuna cu alte copii de acte sa le depun personal la unul ... (vezi toată discuția)
Despre noua decl. 205 ndan57 ndan57 #-oBUNA ZIUA, va rog daca puteti sa explice cineva la aceast nou tip de decl.205 care oarecum seamana cu decl.112 cum sau ce trebuie sa fac ca sa pot trece asa ... (vezi toată discuția)