avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reangajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reangajare

hotararea judecatoreasca spune ca reangajarea se face pe postul detinut anterior concedierii(adica in Pitesti),dar la intalnirea cu angajatorul ,acesta vrea sa emita o decizie de reangajare pe acelasi post dar in alt punct de lucru(Craiova) fara diurna si alte cheltuieli(cazare,transport...) pe care eu trebuie sa le suport,ce trebuie sa fac in acest caz,sa contest deciza,executor....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:10, 29 Februarie 2012
Unul dintre efectele principiului restitutio in integrum in cazul anularii deciziei de concediere este ca reintegrarea sa se faca pe funcţia avută anterior concedierii ... in cazul unor situatii obiective daca reintegrarea nu se poate face pe functia avuta anterior concedierii, atunci aceasta este posibila pe un post similar cu mentinerea drepturilor avute anterior concedierii.

Daca se emite o decizie de reintegrare pe un alt post , dvs aveti posibilitatea s-o contestati in instanta ... de asemenea, puneti solicita sprijinul unui executor judecatoresc pentr a se pune in executare hotararea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti de reintegrare ContSters250888 ContSters250888 Buna ziua. Am si eu o intrebare: atunci cand un cetatean are o hotarare definitiva si executorie, reintegrarea se face pe acelas contract individual de munca ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea in munca - situatia putin atipica.rog opinii. RobinHood RobinHood Buna ziua. Am mai multe intrebari in privinta procedurii de reintegrare a unor salariati care au castigat, in prima instanta , procesul (urmeaza ... (vezi toată discuția)
Reinregrarea in munca tergiversata adrianciocoiu adrianciocoiu Mi s-a desfacut contractul individual de munca abuziv,am dat in judecata institutia, am cistigat,am facut cerere de reintegrare in baza hotaririi ... (vezi toată discuția)