avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arendare, vanzare teren cum ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arendare, vanzare teren cum ?

Buna ziua

Am si eu o intrebare, sper sa ma ajuta cineva...
Daca am incheiat un contract de arenda cu o asociatie, pe mai multi ani , si daca dupa un an vreau sa-l vand, unde o sa masoare terenul meu, pe locul unde era original la incheiarea contractului sau intr-un alt loc. Mentionez ca terenul meu se afla in centrul unei parcele mai mare, care este folosit tot de asociatia respectiva.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 16:45, 13 Noiembrie 2008
Bineînţeles că nu poate fi măsurat decît acolo unde aveţi, fizic, terenul. Doar nu s-o fi mutat peste noapte pe parcela vecinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arendare, vanzare teren cum ? adrian70 adrian70 Buna ziua Am si eu o intrebare, sper sa ma ajuta cineva... Daca am incheiat un contract de arenda cu o asociatie, pe mai multi ani , si daca dupa un an ... (vezi toată discuția)
Identificare teren agicol DragosManea DragosManea Buna ziua In urma decesului soacrei mele am mostenit printre altele si un teren agricol extravilan de 1 ha in comuna Cosmesti judetul Galati. Pana la decesul ... (vezi toată discuția)
Teren arabil ''mutat'' de primar DorinaCet DorinaCet Sunt coproprietara unui teren de 1 ha teren arabil, extravilan, moştenit de la bunicii mei, după moartea tatălui meu. Terenul este dat în arendă la o ... (vezi toată discuția)