avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Datorii bugetul de stat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Datorii bugetul de stat

Daca o firma are datorii la bugetul de stat (ceva impozit minim restant) si are poprire pe conturi, poate oare solicita esalonarea datoriilor ? Era vorba anul trecut de o lege sau ceva care permitea esalonarea datoriilor catre stat pe o perioada de 5 ani.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:28, 29 Februarie 2012
exista o asemenea posibilitate insa trebuie sa depuneti garantii - imobile, depozite, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare anaf succesiune apartament RamonaBrodo RamonaBrodo Buna ziua, recent am facut succesiunea in urma careia am devenit proprietra unui apartament. Pe Certificatul de mostenitor s-au trecut si datoriile catre ANAF ... (vezi toată discuția)
Daca nu am platit impozitul pe masina plata alocatiei se suspenda? marcoinger_85 marcoinger_85 daca nu am platit impozitul pt.masina pe anul 2012 statul imi poate opri alocatia copilului? de si au trecut abia doua luni din anul 2012? stiu ca pot plati ... (vezi toată discuția)
Executare silita, datorii bugetul de stat cristidas cristidas Buna ziua, Ma aflu din pacate intr-o situatie neplacuta. Si anume, sunt actionar si administrator la o societate (SRL), care de un an de zile nu mai are ... (vezi toată discuția)