avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divortul unui cetatean din Republica Moldova cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divortul unui cetatean din Republica Moldova cu un cetatean roman

Buna ziua!!am o asa intrebare...eu sunt cetateana a rep.Moldova si sunt casatorita cu un cetatean a Romaniei de 3 ani..eu lociuesc in Moldova el in Romania,doar ce vine ocazional in Moldova..avem un copil comun,care este nascut in Moldova si nu este cetatean ro.(,la fel si eu nu am catatenie.).de la o vreme relatia s-a destramat..el nu mai are gria de copil..Casatoria a fost inregistrata in Barlad,apoi actele de casatorie au fost transcrise si in Moldova.Acum as vrea sa incep procesul de divort,insa nustiu cum si unde sa merg..Pot initia procesul si la noi in REPUBLICA Moldova?

Ultima modificare: Miercuri, 29 Februarie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Divortul cetateanului roman cu un cetatean strain in romania ContSters366213 ContSters366213 Buna ziua, sunt cetateana a Republicii Moldova,casatorita de 3 saptamani cu un cetatean roman, el aflandu-se in Anglia si eu in Republica Moldova in momentul ... (vezi toată discuția)
Prin divort imi poate lua copilul? Efrosenia Efrosenia Buna ziua! Am nevoie atat de mult de ajutorul dumneavoastra. Sunt din Republica Moldova, casatorita in Romania cu un cetatean roman de un an. Impreuna avem o ... (vezi toată discuția)
Sunt abuzata fizic si verbal, vreau sa divortez Olivia22 Olivia22 Buna seara Am si eu o intrebare la dumneavoastra si va rog mult sa ma ajutati. Sunt casatorita in Romania. Eu sunt originara din Republica Moldova. Impreuna ... (vezi toată discuția)