avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... franciza casa de pariuri SKY BETS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

franciza casa de pariuri SKY BETS

Buna ziua, sunt interesat sa deschid o casa de pariuri in sistemul de franciza cu SKY BETS, deoarece conditiile lor sunt cele mai avantajoase, dar ceea ce inca nu stiu exact este urmatorul lucru....am cautat pe net de vreo 4 zile ce taxe si impozite sunt platite de casele de pariuri si m-am minunat...foarte mari,acestea trebuie sa le platesc si eu, sau doar firma care imi acorda franciza, eu fiind pt ei un fel de punct de lucru.va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)
Franciza bobi12 bobi12 Buna Ziua As dori sa aflu daca se poate daca este cineva pe acest site care e in cunostinta cu aceasta franciza de pariuri sportive sau daca cineva detine o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, Mihai1182 Mihai1182 Am o societate cu cod CAEN 9200(jocuri de noroc).Am toate taxele platite la zi.Daca inchei un contract de franciza cu o societate organizatoare de pariuri ... (vezi toată discuția)