avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Franciza
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Franciza

Buna Ziua
As dori sa aflu daca se poate daca este cineva pe acest site care e in cunostinta cu aceasta franciza de pariuri sportive sau daca cineva detine o astfel de franciza.As dori sa investesc in afacere,cunosc oferta oferita de firma insa banuiesc ca sunt cateva "amanunte" ce nu is cunoscute de toti,caci intotdeauna sunt cateva portite dubioase la care se iese in pierdere!
Multumesc.
Astept raspuns
Cel mai recent răspuns: efwin , utilizator 13:02, 3 Decembrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Franciza in principiu e ok dar cei din conducere nu sunt niste persoane rezonabile.Daca ai ghinionul sa apara castiguri mai mari in agentie va trebui sa platesti din buzunarul tau indiferent ce modalitate de colaborare alegeti si veti intampina tot felul de limitari de pariere absurde.
In principiu sunt doua tipuri de colaborare unul in care ei platesc castigurile si primesti un comision din incasari si invers unul in care tu platesti castigurile si ei primesc un comision din incasari.
Toate bune si frumoase in varianta a doua pentru ca pe ei vor avea un comision din incasari doar ca e bine de stiut ca sunt multe agentii care merg in pierdere,iar in prima varianta daca dupa cum spuneam apar castiguri veti avea probleme mai mari decat va imaginati,si veti fi fortati sa schimbati modalitatea de colaborare.Colaborare e mult spus pentru ca desi platiti o taxa de franciza nu aveti nici un cuvant de spus.
Ultima modificare: Duminică, 2 Mai 2010
jemilv, utilizator
dak n-ai ce face cu banii ia-ti franciza [EDITAT]. nu vei avea dreptul decat sa faci ce vor ei,cand vor ei si mai ales cum vor ei! [EDITAT] singura casa de pariuri la care trebuie sa platesti tu in locul lor daca nu vrei sa-ti sara clientii castigatori in cap.
[EDITAT] singura casa de pariuri care se imbogateste de pe urma fraierilor care dau2-3mii de euro pe franciza si apoi pot sa plece dak nu le convine,pt ca ei si-au luat banutul si se vor gasi oricand alti fraieri care sa plateasca si sa planga dupa bani. pt amanunte pot fi contactat pe mail
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
mircea nu inteleg care este exact problema ta de postezi acelasi mesaj pe toate siteurile.
[EDITAT] e una dintre cele mai bune case de pariuri. Cat despre franciza [EDITAT], tu ai posibilitatea de a-ti alege modalitatea de colaborare (platesti castigurile si dai un comision, sau castigurile sunt platite de [EDITAT] iar tu iei comision).
Nu te astepti sa investesti intr-o franciza [EDITAT] si sa te imbogatesti peste noapte...cum scrie si pe siteul [EDITAT], daca nu dispui de seriozitate mai bine nu te bagi in asa ceva.
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Mars,eu nu inteleg exact care este problema ta.Fiecare are dreptul la o opinie.Daca te ocupi de imaginea [EDITAT] pot sa ti inteleg inversunarea.Daca detii o franciza atunci trebuie sa stii fraza"[EDITAT] e una dintre cele mai bune case de pariuri" e cam aiurea. [EDITAT] este exact asa cum o faci tu.In acest moment pot fi 2 agentii total diferite functie de cat de mult se ocupa fiecare francizat de ele.Tin sa ti spun ca detin si eu franciza [EDITAT] si rezonez cu Mircea.Pot da si eu detalii si cred ca ar fi o idee f buna ca toti francizatii sa aiba si ei un spatiu pe net unde sa poata sa se intalneasca si sa discute toate aceste aspecte bune si rele.O sa ma ocup personal de asa ceva si o sa va comunic in momentul cand este gata.
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)
Activitate pariuri, jocuri de noroc criss888 criss888 Buna seara Vreau sa imi fac o firma cu activitate pariuri, jocuri de noroc. Activitatea se va desfasura in felul urmator: se va incheia un contract de ... (vezi toată discuția)
Polite paid in franciza nitmar nitmar Am o agentie imobiliara si ma intereseaza incheierea unui contract de colaborare cu o societate de brokeraj pt asigurari PAID de locuinte pentru clientii ... (vezi toată discuția)