avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate suspendata

Ce se intimpla cu o societate suspendata pe o perioda de 3 ani , daca dupa trecerea perioadei, nu actioneaza in nici un fel , adica nu deschide sau lichideaza. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: amizone , utilizator 20:53, 5 Martie 2012
Imi poate raspunde si mie cineva ?
In hotararea A.G.A. de suspendare a activitatii s-a stabilit un termen, respectiv 3 ani de la data adoptarii acelei hotarari. Dupa trecerea acestui termen societatea isi reia activitatea implicit, prin ajungerea la final a termenului de suspendare.
Imi pare rau dar fiti mai explicit in raspuns.As vrea mai multe detalii.Termenul de 3 ani , a trecut, deci ce trebuie facut ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereactivarea unui srl.ce se intampla? Jimmy74 Jimmy74 Buna seara,imi puteti spune va rog ce se poate intampla daca nu reactivez firma la finante si la registru comertului?mentionez ca in iunie sunt 3 ani decand am ... (vezi toată discuția)
Societate suspendata ludo ludo Buna ziua, Am o nelamurire: daca o societate suspendata, la expirarea termenului de suspendare, nu mai doreste sa reia activitatea trebuie lichidata sau pur ... (vezi toată discuția)
Aga nicolaemirela nicolaemirela Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati, am redactat o hatarare Aga pt dizolvare si lichidare a unei societati si nu stiu exact in cate exemplare trebuie ... (vezi toată discuția)