avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate suspendata

Buna ziua,
Am o nelamurire: daca o societate suspendata, la expirarea termenului de suspendare, nu mai doreste sa reia activitatea trebuie lichidata sau pur si simplu o lichideaza admin financiara dupa un timp cand observa ca nu are nicio activitate. Societatea nu a avut de fapt activitate nici inaintea suspendarii respectiv nu are datorii. Unii experti contabili spun ca trebuie altii ca nu . Multumesc
Cel mai recent răspuns: ludo , utilizator 20:37, 5 Aprilie 2012
Dupa trecerea perioadei de suspendare, firma se reactiveaza.Daca nu mai doriti sa activati pe ea trebuie sa o dizolvati, ulterior sa o radiati.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez pentru reluarea activitatii unei societati ? i.patraulea i.patraulea Vreau sa reiau activitatea unei societati care a fost suspendata acum trei ani. Nu stiu insa daca trebuie sa reiau activitatea mai inainte sau daca este ... (vezi toată discuția)
Radiere srl asociat unic, fara activitate, fara patrimoniu - situatie financiara de lichidare relini relini Buna ziua! Am o intrebare legata de radierea unui SRL fara patrimoniu si activitate de la infiintare pana in prezent. Am trecut deja de prima etapa si avem ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un srl suspendat dupa ce trece perioada de suspendare? adela05 adela05 Buna ziua, Ce se intampla cu un SRL suspendat dupa ce trece perioada de suspendare? Daca nu se reia activitatea, ONRC solicita dizolvarea societatii? (vezi toată discuția)