avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... FOND ASOCIATIE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

FOND ASOCIATIE

Buna ziua! Doresc sa va intreb despre o situatie creata in asociatia noastra mai precis la AG din acest an nu s-a discutat despre fondul asociatie ,asta inseamna ca suma pe care o platim lunar trebuie sa o platim si anul acesta? Mentionez ca in anul trecut AG are in procesul verbal de sedinta aceasta prevedere! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:35, 29 Februarie 2012
nu cred ca ati denumit bine acest fond
Precizati concret fondul la care faceti referire,deoarece AG poate dispune constituirea mai multor fonduri
Daca faceti referire la fondul de rulment acesta se constituie pentru asigurarea fondurilor necesare pentru plati curente,prin plata anticipata a cotei ce revine fiecarui proprietar,potrivit AG,iar reintregirea fondului se face lunar,prin plata cotelor lunare de intretinere afisate in lista de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de rulment Emoke Emoke A aparut legea desfintarii fond rulment? Asociatiile au dreptul s-a treaga fond rulment cat vre-au ele s-au sunt stabilite pe cap de familei? (vezi toată discuția)
Buna ziua.doresc sa intreb daca se poate face plata la caseria ... petre_marian petre_marian Buna ziua.Doresc sa intreb daca se poate face plata la caseria asociatiei de proprietari a fondului de rulment si a unei parti din valoarea intretinerii cu o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. subiect fond de rulment asociatie proprietari. va rog sa ma ajutati in urmatoarea neclaritate. asociatia ... mrbigrama mrbigrama Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea neclaritate. Asociatia de locatari are un fond de rulment. De un cuantum \" x\" Se doreste o cheltuiala de y, ... (vezi toată discuția)