avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copii - copilul mai beneficiaza de aceasta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copii - copilul mai beneficiaza de aceasta daca plecam din tara?

daca plec din tara cu copilul, mai pot beneficia de alocatia pentru copil din romania?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 18:52, 29 Februarie 2012
Copii români vor beneficia de alocatie pentru copii doar daca vor avea domiciliul/rezidenta permanenta in România. Daca va mutati permanent in alt stat, atunci veti beneficia de alocatia acordata de acel stat, daca se incadreaza in conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat pentru un copil nascut in italia ParaschivMihai ParaschivMihai As vrea sa stiu daca sotia mea a născut in Italia dar le fac certificat de nastere on romania pot beneficia de acea alocatie de 200 de lei ??? Datimi un ... (vezi toată discuția)
Alocatie Emma92 Emma92 Buna seara. As dori si eu o informatie. . Ce acte imi trebuie pt a luat alocatie.. ambii copii sunt nascuti in Spania (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare din partea parintelui strain pentru dosarul de alocatie? AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua, Sunt casatorita cu un cetatean strain si amandoi locuim in Indonezia. In cateva luni voi naste, dar o voi face in Romania. * De ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)