avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice prelungire contract furnizare/acord-cadru
Discuție deschisă în Achiziţii publice

prelungire contract furnizare/acord-cadru

se poate prelungi un contract de furnizare/acord-cadru,in conditiile prevazute de art 6 din hg 925/2006,daca contractul/acordul-cadru si-a incetat efectele la 31.12.2011?multumesc .am nevoie de un raspuns urgent........
Cel mai recent răspuns: twisted111 , utilizator 12:32, 5 Martie 2012
Nu este legala prelungirea acordului-cadru, cu atat mai mult ca nu mai sunteti inauntrul termenului de valabilitate al incheierii unui act aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord - cadru vizamali vizamali Am incheiat un acord-cadru de furnizare produse cu valabilitate de 2 ani . Pe perioada de valabilitate a acestui acord cadru nu s-a incheiat niciun contract ... (vezi toată discuția)
Se poate incheia un act aditional fara acordul furnizorului? ClimRazvan ClimRazvan In data de 11.04.2011 s-a incheiat un contract de furnizare intre Administratia Domeniului Public P***** si o societate comerciala. Contractul are ca obiect ... (vezi toată discuția)
Contract subsecvent acord - cadru jaguarxkr jaguarxkr Buna ziua, va rog sa imi precizati daca pot incheia un contract subsecvent pentru prestarea unor servicii pentru 8 luni de zile, in conditiile in care ... (vezi toată discuția)