Buna seara daca ma poate ajuta si pe mine cineva. Am un caz de delapidare expertul contabil este delegat de catre cine si pe ce criterii? la expertiza pot participa si eu ca acuzat ? pot cere scimbarea expertului pentru ca am impresia ca este pe o miina cu partea vatamata. expertul este platit dupa prejudiciu?
1.cazul de delapidare este in faza de urmarire penala? Expertul contabil este ales de politie de pe lista pusa la dispozitie de CECCAR.
2.dvs, ca persoana cercetata, puteti propune obiective la expertiza si face obiectiuni.
3.atata vreme cat expertul, pentru a-si face treaba, are nevoie de actele parti vatamate, poate lasa impresia ca "colaboreaza" cu aceasta.
o expertiza extrajudiciara, facut in afara dosarului penal, de catre un expert platit de dvs, ar putea justifica refacerea expertizei judiciare si schimbarea expertului. DACA diferentele dintre cele doua sunt foarte mari si grosolane.
Se pot, dar trebuie sa fie luate in consideratie si admisa refacerea expertizei. Un expert mi-a spus: "Eu nu va iau nimic!" (in plus...- adica, fata de ce am platit) dar, a fost doar UN TEST, iar raportul...
Expertiza tehnica auto
ujiman
Accident rutier cu victime.
M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala.
A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)