avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare consilier gr. IA cu studii superioare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare consilier gr. IA cu studii superioare

am fost de curand angajata pe postul contractual consilier gr.I A studii superioare in cadrul compartimentului Proiecte Europene la o primarie,ce salariu de incadrare ar trebui sa am ?multumesc

Alte discuții în legătură

Salariu de baza pentru angajatii cu studii superioare tantavasile tantavasile Buna ziua. Va rog sa ma \"luminati\" in legatura cu salariul pe care il am sau ar trebui sa-l am. Lucrez ( ca bugetara ) in cadrul protectiei copilului ca ... (vezi toată discuția)
Angajare /salariu referent primarie gabrielcostache24 gabrielcostache24 Buna ziua...M-am angajat de 2 zile la o primarie ca Referent in cadrul compartimentului de situatii voluntare de urgenta...Precizez ca am studii superioare de ... (vezi toată discuția)
Transformare post de functionar public Viorel Popescu 93 Viorel Popescu 93 Buna ziua, Sunt angajat la primarie in compartimentul investitii si proiecte europene, iar incadrarea mea este ca personal contractual (studii medii), desi am ... (vezi toată discuția)