avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu de baza pentru angajatii cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu de baza pentru angajatii cu studii superioare

Buna ziua. Va rog sa ma "luminati" in legatura cu salariul pe care il am sau ar trebui sa-l am.
Lucrez ( ca bugetara ) in cadrul protectiei copilului ca psiholog din aprilie 2008.( dgaspc - ce apartine de consiliul local al primariei sectorului x).
Timp de 6 luni am fost incadrata ca psiholog debutant cu un salariu de 630 ron, dupa care mi s-a schimbat incadrarea in psiholog practicant si salariul a crescut la 990 ron iar de curand am 1025 ron salariul de baza.
Asa cum stiam eu, in anul 2008, salariul minim pentru angajatii cu studii superioare era de 880 ron iar acum in 2009 presupun ca a crescut.
Este normal si corect acest salariu pentru postul pe care il detin in prezent ?
Iar faptul ca am si studii de masterat ma ajuta la majorarea salariului ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: tantavasile , utilizator 17:09, 4 Octombrie 2009
www.avocatnet.ro/content/art...

Salariul minim brut obligatoriu pentru angajatii care au studii superioare este de 1200 RON/luna.:)
MIHAI GRIGORE a scris:

Salariul minim brut obligatoriu pentru angajatii care au studii superioare este de 1200 RON/luna.:)

Nu si pentru bugetari! Pentru personalul contractual salariile sunt prevazute in anexele O.G. nr. 10/2008 iar salariul minim, indiferent de nivelul studiilor, este chiar cel minim pe economie!

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Va multumesc mult! Am sa ma uit si pe OG nr. 10/2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare personal contractual lidia31 lidia31 sunt incadrata ca personal contractual intr-o primarie din noiembrie 2008, ca debutanta,fiind proaspata absolventa de facultate. Trecerea de la stadiul de ... (vezi toată discuția)
Pentru ce perioada sunt consilier juridic debutant? Ela_Cj Ela_Cj Buna ziua tuturor,sunt consilier jurdic la o primarie din 05.01.2009. Am fost incadrata ca si consilier juridic debutant cu mirificul salariu brut de 578 lei. ... (vezi toată discuția)
Economist debutant bugetari GEORGE STAHIESCU GEORGE STAHIESCU Buna ziua Sunt angajata intr-un spital pe pozitia economist debutant. Am cautat legea salarizarii conform careia am salariul de baza de 683 roni dar nu o ... (vezi toată discuția)