avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... economist debutant bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

economist debutant bugetari

Buna ziua
Sunt angajata intr-un spital pe pozitia economist debutant. Am cautat legea salarizarii conform careia am salariul de baza de 683 roni dar nu o gasesc. Dupa cele sase luni de debutant plus inca sase luni lucrate anterior ca si economist dar in sistemul privat as putea trece la treapta a 2-a de salarizare ???
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 12 Februarie 2009
In sectorul privat, salariul minim de incadrare pentru personalul încadrat pe funcţii pentru care condiţia de pregătire este cea de studii superioare este de la 01 ianuarie 2009 de 1200 lei.
Treptele de salarizare sunt aplicabile mai mult pentru sectorul bugetar.

Baza legala pentru salarizarea personalului bugetar este OG nr.10/2008 privind nivelul salariilor de baza si al altor drepturi ale personalului bugetar
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La societatile comerciale cu capital privat ar trebui se existe o grila de salarizare? MIRELA35 MIRELA35 Buna ziua. Va rog,sa ma ajutati.Societatea unde lucrez nu are CCM (DESI ARE 45 ANGAJATI).Salariile se negociaza individual.Se respecta partial ... (vezi toată discuția)
Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)
Treapta salarizare bibliotecar florentinu2007 florentinu2007 Buna ziua. Sunt bibliotecara la o biblioteca publica in Bucuresti. As vrea sa stiu care este diferenta intre gradatii din punct de vedere al salariului. Eu ... (vezi toată discuția)