avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... treapta salarizare bibliotecar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

treapta salarizare bibliotecar

Buna ziua.
Sunt bibliotecara la o biblioteca publica in Bucuresti. As vrea sa stiu care este diferenta intre gradatii din punct de vedere al salariului. Eu sunt incadrata pe S I si am 8 ani vechime in domeniu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 8 Decembrie 2008
Salarii de baza pentru functiile de specialitate din muzee si biblioteci :
bibliotecar- studii superioare :
gradul IA min. 539 max. 1.270
gradul I min. 530 max. 874
gradul II min. 520 max. 795
debutant min. 510 -

Bibliotecar M
treapta IA 525 780
treapta I 520 680
treapta II 515 638
debutant 510 -
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu se potriveste cu ce am eu. Salariul brut la mine este de 889 ron. Doaream sa stiu cat se ia in plus pentru fiecare treapta de salarizare, eventual ca procent.
Salariile pentru functia de bibliotecar sunt prevazute in anexele la OG nr.10/2008 privind nivelul salariilor de baza si al altor drepturi ale personalului bugetar , pe care o puteti gasi aici
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradatii bibliotecar sanda1956 sanda1956 Doresc sa stiu daca functia de bibliotecar debutat constituie o gradatie (vezi toată discuția)
Inadvertente legea 330/2209-legea salarizarii unice goplanet goplanet Confom acestei legi, in anexa nr. II/4.2 si anume: II. Salarii de baza din sistemul bibliotecilor publice si din alte institutii publice de cultura din ... (vezi toată discuția)
Director camin cultural -salariul de incadrare arriba1993 arriba1993 In sept.2008, am fost angajata pe baza unui contract managerial pe postul de director de camin cultural in care postul presupune studii superioare. sint ... (vezi toată discuția)