avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Ce forma de impozitare sa aleg?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Ce forma de impozitare sa aleg?

Buna ziua!
Am terminat facultatea recent, si m-am angajat ca programator web la o firma din strainatate, dar eu lucrez de acasa, aici in tara. Conform contractului incheiat cu firma respectiva eu trebuie sa-mi asum obligatiile de a plati impozit in tara mea.
Neavand experienta, nu stiu exact care ar fi cea mai convenabila forma de impozitare in cazul meu.
Am incercat sa caut informatii pe internet, optiunile pe care le consider, sunt:
- PFA cu norma fixa de venit (salariul meu anual este in jur de 3 ori mai mare decat norma de venit)
- Microintreprindere cu un angajat cu norma redusa de 2 ore/zi (se poate face si autoangajare?)
- Sau alta solutie??

Cer ajutorul dvs pentru a putea alege cea mai buna optiune!
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:20, 3 Martie 2012
Care este norma de venit in acest caz? Va intreb pentru a putea face simularile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref infiintare pfa blindguardian blindguardian Buna ziua As dori sa-mi infintez un PFA cu mai multe domenii de activitate: 9511 Repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice 6311 ... (vezi toată discuția)
Pfa in it (caen 6202) TomSlayer TomSlayer Buna ziua, as dori sa devin pfa in domeniul web (cod caen 6202) Dupa o vizita la Registrul comertului am aflat ca am nevoie de un act de certificare al ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa programator it nelicentiat in domeniu,variante legale Bogdan_pfa Bogdan_pfa Va expun urmatoare situatie, detin un PFA, sunt absolvent de studii superioare,licentiat si as dori sa-mi rotunjesc venitul practicand si activitatea de ... (vezi toată discuția)