avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Servitute

Buna ziua.
In urma cu 3 saptamani, am cumparat un teren intravilan care este marginit pe toate partile de alte proprietati.
Terenul este in spatele altui teren in suprafata de 375 mp peste care ar trebui sa trec pentru a ajunge pe terenul meu.
Proprietarul terenului este decedat dar traiesc sotul proprietarului si 3 copii.
In urma decesului mostenitori nu au facut scuccesiune.
Am incercat sa ajung la o intelegere cu acestia dar nu pot sa o scot la capat cu ei.
Nu doresc nici sa vanda nici sa ma lase sa trec peste terenul lor.
Eu doresc ca pe acel teren care imi apartine sa construiesc o mica casuta.
Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Succesiune emine emine Buna ziua, Tatal unei prietene a decedat acum 7 ani. Dupa deces nu s-a facut scuccesiune. In decembrie 2014 a decedat si mama ei. Care este procedura cea ... (vezi toată discuția)
Discrepanta intre trei acte si realitate cyan cyan Am urmatoarea problema si nu stiu cum sa-i dau de capat.:( Am deschis acum 2 ani succesiune dupa decesul mamei si am depus actele pe care le aveam in acel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin un teren intravilan de 1.000 mp cu categoria ... danut65 danut65 Buna ziua. Detin un teren intravilan de 1.000 mp cu categoria de folosinta : padure . Doresc pe acest teren sa construiesc o cabana cu amprenta la sol de 100 ... (vezi toată discuția)