avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ajutor public judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ajutor public judiciar

care sunt formalitatile care trebuie indeplinite pt a obtine ajutorul public judiciar (asistenta avocat) pt a redacta si introduce actiunea la curtea de apel Iasi
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 25 Martie 2012
se face cerere la instanta care daca admite trimite la barou ....
exista vreun model de cerere tip?
s-au pur si simplu expun nevoia de a introduce si motivul actiunii intr-o hartie
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
cuziamusia, utilizator
care sunt legile si normele care reglementeaza acordarea si conditiile in care se acorda ajutorul public judiciar?
se poate alege avocata(ul)?
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2012
cuziamusia, utilizator
Ajutorul public judiciar se acorda in materie civila, potrivit OUG nr.51/2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate cineva să-mi trimită o.u.g. nr. 51/2008 privind ajutorul ... nuexistă nuexistă Poate cineva să-mi trimită pe email O.U.G. nr. 51/2008 privind ajutorul public judiciar în materie civilă actualizat la zi, dacă aveți legics? Din ... (vezi toată discuția)
Ultima modificare a art. 13 si 14 a o.u.g. 51/2008 palaceathena palaceathena In urma formularii cererii de acordare a ajutorului public judiciar la instanta de fond, mi-a fost desemnat un avocat. S-a pronuntat o hotarare cu drept de ... (vezi toată discuția)
Cum aflu avocatul din oficiu aidu aidu Admite cererea. Acordă asistenţă juridică gratuită petentului, pe tot parcursul procesului şi dispune desemnarea unui apărător din oficiu conform Legii ... (vezi toată discuția)