avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma in proces de insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma in proces de insolventa

firma la care lucrez este in proces de insolventa,eu sunt insarcinata si sunt si in concediu medical.Firma care se ocupa de insolventa a dat un comunicat in care anunta ca toti angajatii vor fi concediati.Intrebarea mea este -atata timp cat eu sunt in cm ma pot concedia si pe mine?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 1 Martie 2012
Potrivit art.60 alin.2 C.mun., este posibila concedierea persoanelor aflate in concediu medical daca aceasta intervine ca urmare a a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuitate la contractul de munca schimband firma si ocupatia cristian198 cristian198 buna ziua ,sunt insarcinata in 11 saptamani ,la actualul loc de munca am anuntat sarcina .M-am simtit rau si au inceput problemele .Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Este posibila concediere angajatei însărcinate fiind in cm? nu concediu prenatal nici concediu de risc Alinroxi Alinroxi Este posibila concedierea fiind in concediu medical? Am anunțat angajatorul de sarcina fin primele săptămâni, am niște probleme si medicul specialist mi-a ... (vezi toată discuția)
Preluat de alta firma in timpul concediului medical gluten gluten Societatea unde lucrez,o preea o alta firma .Eu sunt in concediu medical (am suferit un AVC ) .Am inteles ca tot personalul o sa treaca pe somaj...Eu am toata ... (vezi toată discuția)