avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare moped
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare moped

Am cumparat un moped facut de cineva ,"din bucati",adica recuperand piese de la alte mopede avariate(toate piesele apartin aceluias model-Piagio Si).Cum pot sa-l imatriculez?
Cel mai recent răspuns: ket2100 , utilizator 10:24, 23 Aprilie 2012
Cum l-ati ,,cumparat,,? Cu act de vanzare cumparare? Daca da, va adresati la impozite si taxe de unde veti fii indrumat la alte institutii.
Am contract de vanzare -cumparare(cu 2 martori).Primaria imi cere talon(care nu exista)ca sa-l inmatriculeze.Daca legalizez la notar contractul de vanzare-cumparare,in care sunt enumerate explicit toate datele de identificare(serii motor si cadru,culoare,tip etc)atat ale mopedului cat si a vanzatorului si cumparatorului,o sa pot sa-l inmatriculez?
trebuie sa mergi la RAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - contract de vanzare-cumparare auto ana.ana ana.ana Buna, Situatia este urmatoarea: o persoana fizica romana stabilita in Spania isi imputerniceste fratele sa ii vanda masina; fratele face un contract de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina iulianwizard iulianwizard Buna ziua, Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina care nu are seria motor stantata pe motor desi in cartea de identitate apare seria? Am auzit ceva de ... (vezi toată discuția)