avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 firma protectie si paza
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

firma protectie si paza

buna ziua, am constituita o SC as vrea sa avizez si codul CAEN pentru paza si protectie , dar nu este trecut in actul constitutiv al firmei . Se mai poate acum pe aceasta firma deja constituita sa avizez acest cod sau trebuie alta specializata doar pe asa ceva?
Daca da care sunt pasii ce trebuie urmati?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 3 Martie 2012
ca obiect principal de activitate codul CAEN revizuit – 8010 pentru activităţi de protecţie şi gardă.


LICENŢIERE SOCIETÃŢI DE PAZÃ ªI PROTECŢIE [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2012
olden, utilizator
În domeniul pazei şi protecţiei, potrivit Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia personelorm, cu modificările şi completările ulterioare, societatile comerciale specializate de pază şi protecţie au ca obiect de activitate paza obiectivelor, bunurilor sau valorilor, paza transporturilor de bunuri şi valori, în condiţii de maximă siguranţă a acestora, precum şi protecţia persoanelor.

Asadar, obiectul de activitate al societatii trebuie sa fie unic.
nuu, pot avea unul sau mai multe dintre urmatoarele obiecte de activitate .... 8010 si 8020 sursa ORC

Legea nr.333/2003 prevede ca obiect unic de activitate acest domeniu ... legea a fost modificata , astfel ca ce apare pe acel site ca obiect de activitate este modificat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate paza utc utc Buna ziua, Pentru a înființa o societate de paza , care sunt pașii? mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cum faci o firma de paza??? roxana_dandica roxana_dandica ce trebuie sa faci ca sa iti poti infiinta o firma de paza?! care sunt regulile nescrise in aceasta bransa? (vezi toată discuția)
Infiintare firma de paza razvan1975 razvan1975 As vrea sa infiintez o firma de paza in Brasov ,impreuna cu un asociat din Italia si as dorii sa stiu cam ce acte(autorizatii,avize,taxe-etc) trebuie si ce ... (vezi toată discuția)