avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare intreprindere individuala: magazin de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare intreprindere individuala: magazin de haine. Am nevoie de o anume calificare?

salutare tutror! vreau sa deschid un magazin cu haine sh si nu stiu daca pot infiinta o I.I fara a avea nici un document care sa ateste calificatea sau vechimea mea intr o activitate de comert. #-o
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 13:10, 2 Martie 2012
Conform OUG nr. 44/2008 calificarea si experienta in domeniu sunt conditii necesare pentru autorizarea I.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa pentru service calculatoare AdrianM7 AdrianM7 Buna ziua, am 21 de ani, sunt student la zi si sunt angajat la norma de 6 ore/zi ca lucrator comercial intrun magazin de haine. As dori sa infiintez un PFA ce ... (vezi toată discuția)
Documente necesare infiintare pfa maryana28 maryana28 Buna ziua! Ce documente imi trebuie ptr a atesta pregatirea profesionala sau exeprienta profesionala , ptr a deschide un magazin de haine?Ptr o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Pfa poisonboy poisonboy as dori sa infiintez un PFA (un magazin in care sa comercializez haine) si nu am idee ce trebuie sa fac si pe unde sa alerg, iar informatiile de pe ONRC, nu ... (vezi toată discuția)