avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fratele meu a primit o lovitura in mandibula care a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fratele meu a primit o lovitura in mandibula care a rezultat spargerea ei si 45 zile de spitalizare zile spitalizare ce e de facut pe cale legala

ce e de facut pe cale legala cat mar costa sa il dau in judecata pe cel care la lovit si ce i se poate intampla celui care a provocat asta
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
ene29, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 08:12, 2 Martie 2012
Să meargă de urgenţă la IML, pentru a-şi scoate certificat medico-legal, în care să se specifice nr. de zile de îngrijiri medicale, apoi să depună plângere la parchet pentru infracţiunea de lovire.

În funcţie de nr. de zile de îngrijiri şi de alte rezultate produse prin lovituri, procurorul va da încadrarea corectă a faptei (vătămare coorporală sau vătămare corporală gravă).

Să păstraţi absolut toate actele din care rezultă cheltuielile ce s-au făcut, pentru a le putea recupera de la cel care l-a lovit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala claudiuRr claudiuRr Totul s-a intamplat in fata unei discotecii unde un prieten de-al meu era agresat de mai multi tineri printre care si patronul discotecii, eu m-am bagat pentru ... (vezi toată discuția)
Agresiune daune maier maier buna ziua .in data de 1 ian. am fost agresat prin lovire.ce ma sfatuiti;in 3 ian. (luni) sa merg la medicina legala pt. certificat iar apoi sa fac o ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca partea vatamata refuza sa mearga la iml? catalin05 catalin05 Accident rutier: 4 victime: 1. vinovatul... 2. 50 de zile ingrijiri medicale de la IML, a declarat ca nu depune plangere = rezolvat :) 3. taieturi pe ... (vezi toată discuția)