avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Autoturism cumparat cu act notarial
Discuție deschisă în Executare silită

Autoturism cumparat cu act notarial

Un autoturism inmatriculat in Romania, cumparat cu act notarial in care s-a specificat faptul ca va fi inmatriculat pe numele noului proprietar in decursul unui an de zile de la data semnarii actului, poate fi recuperat de banca in conditiile in care vechiul proprietar a fost dat in judecata pentru ca nu a mai platit ratele la credit?
Cel mai recent răspuns: Anca07 , utilizator 13:50, 2 Martie 2012
Din postare reiese ca proprietarul de drept este banca-pana la achitarea integrala a creditului,astfel incat detinatorul utilizator nu intrunea conditiile legal prevazute pentru a putea instraina autovehiculul
Imi cer scuze pt.neclaritate, creditul datorat bancii este pentru nevoi personale si nu este facut pentru a cumpara aceea masina. Proprietarul care a vandut masina a fost girant la acel credit facut de catre sora sa.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte incalcare contract gaj narcisa_salbatica narcisa_salbatica In situatia in care proprietarul unui autoturism achizitionat prin credit bancar (gajat in favoarea bancii) l-a instrainat printr-un act notarial, dar a ramas ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe un autoturism vandut. forraistefan forraistefan Buna ziua , In decursul anului 2008 am accesat un credit de nevoi personale din care am cumparat un autoturism. Am platit creditul pana la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Date de identitate- se poate folosi cineva de ele ? urbanculture urbanculture Buna ziua, am inceput sa fac actele cu proprietarul autoturismului, doar ca dupa ce am semnat contractul de vanzare cumparare, o domnisoara de la primarie mi-a ... (vezi toată discuția)