Acum cateva luni s-a desfiintat firma la care am lucrat, am gasit ulterior un nou loc de munca , unde am semnat in luna februarie anul curent, un contract pentru perioada de un an .
Acum, printr-o cunostinta, mi se ofera o noua oportunitate, un loc de munca cu multe avantaje fata de cel de mai sus ,unde am si semnat contractul pe perioada de un an.
Acum, va rog respectuos, sa-mi spuneti, pot pleca de la actual loc de munca, fara penalizare sau mi se poate impiedica plecarea, sau ce alte impedimente exista in astfel de situatie ??
Da, puteti pleca de la actualul loc de munca ... aveti trei posibilitati:
- daca sunteti in perioada de proba : Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia - art.31 alin.3 C.mun.
Preaviz
luciacita
Buna ziua,
Ce se intampla daca nu pot sta in preaviz, iar actualul angajator nu este de acord sa plec fara preaviz. As putea sta doar 10 -12 zile nu 20 cat ... (vezi toată discuția)
Demisie
nicoleta78
Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in problema cu care ma confrunt.
In cursul zlei de ieri mi-am dat demisia de la compania unde lucram. Am ... (vezi toată discuția)