avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bon fiscal - facturi - pers fizice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bon fiscal - facturi - pers fizice

buna ziua

am o firma de confectionat termopane si am urmatoarea situatie: ptr persoanele fizice ptr care execut comenzi de termopane la incasarea banilor le tai bon fiscal din casa de marcat , si le mai tai si factura?

pe cebaza se contab prod de termopane nominal pe client ?
Cel mai recent răspuns: maria3000 , utilizator 19:27, 30 Noiembrie 2008
miraj a scris:

buna ziua

am o firma de confectionat termopane si am urmatoarea situatie: ptr persoanele fizice ptr care execut comenzi de termopane la incasarea banilor le tai bon fiscal din casa de marcat , si le mai tai si factura?

pe cebaza se contab prod de termopane nominal pe client ?

[ link extern ]
Bineinteles ca trebuie sa le dati clientilor facturi! Si certificat / termen de garantie...
In ce sens „pe ce baza se contab...”?. Pe baza facturii, in cont de clienti... – daca la aceasta va referiti.
Buna seara tuturor!!
Am o problema pe care nu o pot rezolva si am nevoie de ajutorul dumneavoastra:
nu am lucrat niciodata cu biletele de calatorie ale angajatilor. pe aceste bilete este trecut si t.v.a.trec tva-ul sau doar suma totala? iar bonurile fiscale de la abonamente ratb au si ele tva. cum le trec?
mi s-a spus sa trec sumele cu tot cu tva la ambele,este corect?
stiu ca la bonurile de benzina se deduce tva-ul,dar la cele despre care v-am spus?:(
Va multumesc mult de tot anticipat!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere tva benzina simoponea simoponea Buna ziua! Pe firma am doua autoturisme unul care merg zi de zi si deduc 100% benzina si toate cheltuielile , ptr ca sunt administrator si il folosesc numai ... (vezi toată discuția)
Deducere tva manolacheflorentina manolacheflorentina se poate deduce tva-ul din bonuri fiscale in afara de cele de combustibil? exista vreun plafon? adica se poate deduce pentru anumite sume? (vezi toată discuția)
Normele la codul fiscal prin hg 84/2013, in mo 136/14.03.2013. Mariralu Mariralu Au fost publicate Normele la codul fiscal prin HG 84/2013, in MO 136/14.03.2013. O modificare foarte importanta, care intra in vigoare la data publicarii, ... (vezi toată discuția)