avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA deducere tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

deducere tva

se poate deduce tva-ul din bonuri fiscale in afara de cele de combustibil?
exista vreun plafon? adica se poate deduce pentru anumite sume?
Cel mai recent răspuns: Adriana Vasilescu , Contabil 00:35, 24 Februarie 2012
din cate stiu eu, singurul document in baza caruia de poate deduce TVA este factura fiscala. singura exceptie este cea mentionata de dvs, respectiv bonul de benzina/motorina.
asa este. se deduce numai din facturi. din bonurile fiscale de benzina se deduce numai in baza anumitor conditii (daca bonul este insotit de foaie de parcurs si daca benzina a fost folosita pt anumite activitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri motorina vio58 vio58 O firma cu obiect de activitate transport international si intern,face aprovizionare de combustibil pe traseu si plateste cu bonuri de casa,se poate deduce tva ... (vezi toată discuția)
Deducere tva benzina simoponea simoponea Buna ziua! Pe firma am doua autoturisme unul care merg zi de zi si deduc 100% benzina si toate cheltuielile , ptr ca sunt administrator si il folosesc numai ... (vezi toată discuția)
Deducere tva si impozit pe profit 50% la combustibil Florin111 Florin111 Buna ziua , V-as ruga sa imi spuneti clar daca am dreptul de a deduce 50% din valoarea tva si 50% a impozitului pe profit daca [b]NU[/b] folosesc niciun ... (vezi toată discuția)