buna ziua.noiembrie anul trecut, fratele meu a depus o cerere la notar de divort pe cale amiabila pe care, desi in prima faza sotia a semnat-o, dupa 30 de zile cand a venit definitivarea, a refuzat sa mai semneze si cererea a fost anulata.imediat dupa aceea, fratele meu a depus dosarul la judecatorie pentru proces de divort dar programarea a fost facuta pentru iunie 2012.este o perioada foarte mare de timp in conditiile in care cei doi nu se mai inteleg.mentionez ca au un apartament pe care apar numele amandurora achizitionat prin "prima casa" care nu poate fi inca vandut netrecand 5 ani de la achizitie.va rog sa imi spuneti care sunt metodele prin care fratele meu poate obtine o programare mai devreme a primei infatisare si trebuie sa faca pentru a obtine divortul cat mai repede.va multumesc
Poate sa formuleze o cerere de preschimbare a termenului de judecata prin care sa solicite stabilirea unui termen mai recent, justificat prin situatia tensionata care exista intre el si sotia sa.
Divort
ynga
1.am inaintat divortul in ianuarie 2012 si din pacate m-au programat tocmai in septembrie:(.Ce as putea face si la cine sa ma adresez ,ca totul sa se ... (vezi toată discuția)