avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... reprogramare termen divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

reprogramare termen divort

buna ziua.noiembrie anul trecut, fratele meu a depus o cerere la notar de divort pe cale amiabila pe care, desi in prima faza sotia a semnat-o, dupa 30 de zile cand a venit definitivarea, a refuzat sa mai semneze si cererea a fost anulata.imediat dupa aceea, fratele meu a depus dosarul la judecatorie pentru proces de divort dar programarea a fost facuta pentru iunie 2012.este o perioada foarte mare de timp in conditiile in care cei doi nu se mai inteleg.mentionez ca au un apartament pe care apar numele amandurora achizitionat prin "prima casa" care nu poate fi inca vandut netrecand 5 ani de la achizitie.va rog sa imi spuneti care sunt metodele prin care fratele meu poate obtine o programare mai devreme a primei infatisare si trebuie sa faca pentru a obtine divortul cat mai repede.va multumesc
Cel mai recent răspuns: gabriela_munteanu , utilizator 14:32, 2 Martie 2012
poate face o cerere de preschimbare termen, motivata
Poate sa formuleze o cerere de preschimbare a termenului de judecata prin care sa solicite stabilirea unui termen mai recent, justificat prin situatia tensionata care exista intre el si sotia sa.
poate mentiona si faptul ca a fost refuzata cererea de la notar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort prin justitie sau notar. claustara claustara Am depus cererea de divort la judecatorie acum doua saptamani si mi s-a dat termen de infatisare pe 3 Noiembrie 2011. Eu reclamant, sotia parat. Daca intre ... (vezi toată discuția)
Divort ynga ynga 1.am inaintat divortul in ianuarie 2012 si din pacate m-au programat tocmai in septembrie:(.Ce as putea face si la cine sa ma adresez ,ca totul sa se ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat mostenitor cojocaruconstanta cojocaruconstanta Dupa moarea fratelui meu s-a facut succesiunea la notar, in care erau inclusi: sotia acestuia, eu si o nepoata ( la acea vreme minora) dupa sora noastra ... (vezi toată discuția)