avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort



1.am inaintat divortul in ianuarie 2012 si din pacate m-au programat tocmai in septembrie:(.Ce as putea face si la cine sa ma adresez ,ca totul sa se termine mult mai devreme?????
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 09:08, 16 Februarie 2012
va trebui sa faceti o cerere de preschimbare a termenului de judecata, asemenea daca ambii soti vor sa divorteze mai repede va puteti adresa notarului sau oficiului de stare civila :)
BUNA ZIUA,

Avocatul meu a facut cerere pentru preschimbare,dar nici un rezultat si sotul nu este de acord pe cale amiabila si la mijloc exista si copilul nostru....poate de aceea dureaza mult mai mult decat m-am asteptat...............
Nu pot sa imi dau seama de ce vi s-a respins cererea de preschimbare (e posibil sa nu fi fost suficient de intemeiata...):(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez carmenspata carmenspata Buna ziua,am si eu o intrebare la dumneavoastra.vreau sa divortez de.. sotul meu,pe cale amiabila ,la notariat.Dorersc sa stiu cit dureaza si ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)
Intampinare divort ContSters199529 ContSters199529 Buna ziua, Am decis desi stiu ca nu este obligatoriu sa depun o intampinare la cererea de divort formulata de sotul meu in care sa arat ca sunt de ... (vezi toată discuția)
Reprogramare termen divort gabriela_munteanu gabriela_munteanu buna ziua.noiembrie anul trecut, fratele meu a depus o cerere la notar de divort pe cale amiabila pe care, desi in prima faza sotia a semnat-o, dupa 30 de zile ... (vezi toată discuția)