Buna ziua,
Am decis desi stiu ca nu este obligatoriu sa depun o intampinare la cererea de divort formulata de sotul meu in care sa arat ca sunt de acord,astfel incat sa se termine cat mai repede.
va rog sa imi spuneti daca aceasta intampinare pe care am gandit-o este buna sau ar mai trebui sa adaug ceva.
JUDECATORIA .........
Dos. Civ. Nr. ............
Termen ......, sala ....,ora ......
Către,
JUDECATORIA ..........
Subsemnata ........., domiciliata in .........., parată în cauza ce formează obiectul dosarului civil nr. .......... al acestei instanţe, cauză avand ca obiect divorţ, in contradictoriu cu reclamantul .................., va inaintez prezenta
INTAMPINARE
prin care arat ca sunt de acord cu admiterea actiunii de divort, respectiv:
1.Desfacerea casatoriei încheiata între noi la Primaria Mun. ...... in data de ......., înregistrata în Registrul Stării Civile sub nr. ........., prin acordul ambilor soţi:
2.Revenirea de către mine la numele de familie anterior căsătoriei,acela de .........
3.Incredinţarea catre mine spre crestere si educare a fiului nostru minor ........, nascut la ........ la data de ................;
4.Obligarea reclamantului la plata unei pensii de intretinere in favoarea minorului in functie de veniturile realizare, respectiv 475 RON asa cum am convenit de comun acord.
În drept, îmi întemeiez prezenta pe dispoziţiile art. 115 si urm C. pr.civ
PROBE: inscrisuri, ancheta sociala
Depun prezenta fara exemplar de comunicare , deoarece un exemplar a fost comunicat anterior reclamatului sub semnatura de primire.
28.03.2011
Cu respect,
........................................
Ar trebui sa i-o dau si lui sa o semneza si sa o depun semnata sau e suficient asa?
Multumesc