avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de asigurari de sanatate

E corect sau legal asa ceva?
Am primit in decembrie 2010 o somatie de la C.A.S. pentru o suma pe care am achitat-o imediat. Suma de bani era cotizatia la c.a.s + penalitati+ majorari pentru anul 2005. In 2011 am fost din nou notificata sa ma prezint cu toate deciziile de impunere pe anii 2006-2011. Mi s-a calculat cat am de plata , am achitat si am stat linistita pana azi, cand, m-am prezentat din nou la ei pentru a achita cota pe primul semestru din acest an. Cand colo, ce sa vezi? Imi spun ca de fapt mai trebuie sa platesc o suma de bani, care reprezinta majorari si penalitati pe suma achitata pentru anul 2005 si pana nu o achit nu pot sa platesc pe 2012. Nu mai stiu ce sa fac cu astia. Va rog luminati ma.

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie catre anaf CristinaCt CristinaCt Buna ziua. Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi oferi lamuriri cu privire la eventualitatea prescrierii unei datorii catre ANAF (impozit venit). In septembrie ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere de la cas ambrafirst ambrafirst Am primit o decizie de impunere de la Casa de Sanatate in martie, dar este calculata si datata din februarie pentru plata contributiei pe ultimii 5 ani/ ... (vezi toată discuția)
Datorii catre casa de asigurari de sanatate Chaverny Chaverny In perioada 2002-2007 am avut un PFA pentru consultanta in asigurari. La finalul anului 2007 am inchis activitatea si am plecat din tara. Acum cateva zile am ... (vezi toată discuția)