avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort- atribuirea beneficiului locuintei ANL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort- atribuirea beneficiului locuintei ANL

Buna ziua,tuturor.Vreau sa va descriu si eu o situatie nu tocmai obisnuita si ,poate cineva sa ma ajute cu o sugestie sau un sfat.Nepoata mea a castigat in urma divortului incredintarea copilului.Locuieste intr-o garsoniera data de ANL,deci ,cu chirie.Locuinta nu i-a fost data,pe motiv ca sotii pot locui inmpreuna ,in continuare.Si asa sotii divortati sunt obligati sa imparta acelasi pat ,sa se suporte unul pe celalalt in continuare .Lucrul acesta nu este benefic in primul rand copilului ,pentru ca sunt mereu discutii si certuri ,dar nici celor doi tineri .Ce este de facut?S-a ajuns pana la Curtea de Apel ,dar situatia aramas neschimbata ...tinerii pot locui impreuna !Este oare normal?daca unul dintre ei se hotaraste sa se recasatoreasca ,ce v-a fii?
:sorry:
Cel mai recent răspuns: Dorel Dulau , Consilier juridic 15:23, 2 Martie 2012
Daca chiria ANL a fost data amandorura, adica daca in contractul de inchiriere sunt trecuti amandoi nu prea are ce face. decat daca unul dintre ei renunta la contractul de chirie. Totusi femeia careia i s-a dat copilul spre crestere poate cere ANL renegocierea contractului de inchiriere, ataseaza cererii sentinta de divort, din care reiese ca copilul este cu locuinta la ea si cere incheierea unui nou contract doar cu ea! SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titular contract inchiriere anl ionut979 ionut979 In timpul casatoriei cu fosta sotie ni s-a repartizat o garsoniera ANL, fosta sotie fiind titular de contract. Dupa divort, unde ambii am cerut garsoniera, ... (vezi toată discuția)
Abandon copil ionut979 ionut979 buna ziua. am divortat in 2009. pana la divort locuiam cu fosta sotie si cu fetita noastra intr-o garsoniera primita de la anl, acele locuinte pt tineri in ... (vezi toată discuția)
Chirias anl nic1 nic1 in urma cu 2 ani am primit o locuinta ANL. contractul de inchiriere a fost facut pe numele sotului,de care sunt despartita in fapt. ma ameninta ca merge la ... (vezi toată discuția)