avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... plata necuvenita
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

plata necuvenita

In cazul in care am efectuat o plata unei alte societati cu care nu am avut nici o relatie contactuala in anul 2008, si nici pana in prezent nu am primit serviciul pt care am platit si nici o factura pe acea suma. am posibilitatea de a mi se returna banii in instanta? Este cumva o suma prescrisa?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:38, 2 Martie 2012
da, este prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata la zi in cazul unei sume prescriptibile alecsya alecsya Buna ziua.Sunt Intr-un proces cu asociatia de proprietari pentru prescrierea unui debit de peste 8 ani,in perioada in care eu as dori sa achit la zi factura ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii nu-mi dau pace carmen silva carmen silva buna ziua, problema mea este urmatoarea: parintii mei au decedat in martie2005. In anul 2006 am vandut imobilul unde au locuit, iar eu am parasit orasul ... (vezi toată discuția)
Am achiziționat utilaje de 60.000 de lei pentru societatea fostei soții și vreau să le recuperez. cum se scot active din patrimoniul unei societăți? Mihai3884 Mihai3884 Buna ziua, In urma cu cateva luni am achizitionat active (utilaje) in valoare de cca 60.000 lei din contul personal pe societatea fostei sotii, zic fosta ... (vezi toată discuția)