avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Este legal sa vina in control numai un inspector de la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Este legal sa vina in control numai un inspector de la OPC sau de la inspectia sanitara?

Spuneti-mi va rog daca este legal sa vina in control numai un inspector de la OPC sau inspectia sanitar?
Mai demult am citit undeva că este obligatoriu sa mearga cate 2 persoane (inspectori) in control pentru evitarea coruptiei.
Va rog daca imi puteti spune actul normativ care reglementeaza aceasta situatie.
Tot vine o persoana de la o anumita institutie și face pe grozavu, ma ameninta cu amenda, etc.
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 17:24, 2 Martie 2012
mai intai de toate ar trebui sa il legitimati iar ulerior sa va interesati si de calitatea acestuia la institutia respectiva....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salarului PantaLucian PantaLucian unde pot gasi si eu un model de plangere pentru neplata salariului de catre angajator ? (vezi toată discuția)
Abuz dintre banca si angajator liviu1802 liviu1802 Lucrez la o societate de unde primesc salariul pe card. In urma infiintarii popririlor pe conturi in toata reteaua bancara , bancile cu care angajatorul are ... (vezi toată discuția)
Control opc magazin florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, La un magazin alimentar s-a efectuat un control OPC de către un singur inspector, dar în registrul de control au semnat 2 inspectori, a două ... (vezi toată discuția)