avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Control OPC magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Control OPC magazin

Buna ziua,
La un magazin alimentar s-a efectuat un control OPC de către un singur inspector, dar în registrul de control au semnat 2 inspectori, a două persoană venind la final, după efectuarea verificării. A semnat și a ieșit. Este corect și legal să procedeze așa?
Ei motivează ca sunt multe magazine apropiate și ca ceilalți inchid, de aceea procedează așa.
Există o lege care le permite?
Poate semna dacă nu a fost de față când s-a efectuat verificarea?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:26, 19 August 2015
Daca ati primit amenda o puteti contesta in termen de 15 zile de la comunicarea pv.
Nu este normal ca un alt inspector sa vina si doar sa semneze.
[editat]
Sesizati conducerea OPC in scris, cu nr. de inregistrare cu privire la modul in care a fost efectuata inspectia, vor fi nevoiti sa va dea un raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2015
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspectii opc florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am un magazin alimentar deschis in noiembrie 2010, iar de la inceputul anului au venit deja de 2 ori inspectorii OPC. De cate ori au voie sa vina ... (vezi toată discuția)
Control opc sorinsuciu2001 sorinsuciu2001 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca este legal ca un singur inspector OPC sa efectueze un control la o societate comerciala , de circa 2 ... (vezi toată discuția)
Control opc magazin florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, Astazi am primit un control de la OPC - o singura persoana a facut controlul, dar in registrul de control a mai trecut o persoana care nu a fost ... (vezi toată discuția)