avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inspectii OPC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inspectii OPC

Buna ziua,
Am un magazin alimentar deschis in noiembrie 2010, iar de la inceputul anului au venit deja de 2 ori inspectorii OPC.
De cate ori au voie sa vina in inspectie pe an?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: florentinadaniela , utilizator 14:53, 31 Mai 2011
de cite ori au reclamatii si de cite ori vor daca tematica controlului este diferita (pot veni ptr brinza iar a doua oara ptr produse de patiserie, de exemplu). Nu uita ca trebuie sa se inscrie in Registrul Unic de Control
Magazinul meu este alimentar, si de fiecare data au verificat toate produsele.
Daca de exemplu, daca o data vin si verifica branza, si trec asta in RUC, a doua oara mai au voie sa verifice branza?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se legitimeaza organele de control dagy dagy buna ziua, nu am reusit pana in prezent sa ma pun la punct cu acest subiect...adica in ce fel se legitimeaza organele de control( opc, sanepid, primaria, itm) ... (vezi toată discuția)
Functionar opc ile_vl ile_vl Cum trebuie procedat in cazul in care se face o reclamatie:-se merge direct pe caz pt a fi solutionata problema sau mergi pe ideia stai sa-l verific si pasta. ... (vezi toată discuția)
Control opc magazin florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, La un magazin alimentar s-a efectuat un control OPC de către un singur inspector, dar în registrul de control au semnat 2 inspectori, a două ... (vezi toată discuția)