avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Control OPC magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Control OPC magazin

Buna seara,
Astazi am primit un control de la OPC - o singura persoana a facut controlul, dar in registrul de control a mai trecut o persoana care nu a fost prezenta la efectuarea acestuia- a intrat la final si a semnat in registru, deoarece efectua control la un alt magazin.
Este legal sa procedeze asa?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:51, 5 Iunie 2014
Nu este normal, dar daca poti face dovada contrara, depui sesizare la OPC.
Ai curaj?...
Va multumesc mult pentru sfat!
Exista vreo lege care reglementeaza controalele?
Regimul juridic şi sancţiunile referitoare la registrul unic de control sunt prevăzute în legea nr. 252/2003 privind registrul unic de control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control opc sorinsuciu2001 sorinsuciu2001 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca este legal ca un singur inspector OPC sa efectueze un control la o societate comerciala , de circa 2 ... (vezi toată discuția)
Registrul de control asociatie de parinti scoala noriszah noriszah In cadrul unei asociatii de parinti este nevoie de registru de control ? Nu desfasuram operatii comerciale si nu suntem inregistrati la registrul comertului . ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni conform legii 188/1999 insense insense Ma aflu de ceva vreme in conflict cu un comisar de la OPC in urma nenumaratelor controale(pe care le-am castigat in instanta in marea majoritate) am depus la ... (vezi toată discuția)