avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Act aditional la actul constitutiv
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Act aditional la actul constitutiv

Buna ziua

Am o nelamurire legata de urmatoarea problema:

Vreau sa primesc definitiv 50 % din partile sociale ale unui Srl cu 2 asociati, sa adaug si sa autorizez 3 activitati, sa inchid un pct de lucru.
Intrebarea este:
1 Pot sa fac in asa fel in cat sa cuprind toate cele 3 cerinte intr`un singur act aditional ?
2 Poate sa imi ofere cineva un model de act aditional si un model de anexa cu numarul de caractere?
3 Conform carei ordonante de guvern se produce recodificarea caen pt anul 2008?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 22:19, 27 August 2009
Am si eu nevoie de o lamurire. Imi adaug niste activitati secundare si nu imi desfasor activitatea in sediul social, ci online sau prin corespondenta si la sediul beneficiarului persoana juridica (e vb. despre cursuri de lb. straine), dar am si dreptul sa inchiriez o sala de clasa intr-o scoala, de exemplu. In acest caz mi se mai cer autorizari pe spatiu? Daca nu, acest lucru - ca imi desfasor activitatea cum am zis mai inainte - trebuie specificat in actul aditional (decizia asociatului unic de actualizare a actului constitutiv) ?

Va multumesc!
Veti preciza ca activitatile autorizate se desfasoara in afara sediului principal sau a sediilor secundare (inclusiv la terti)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare coduri caen la statut ContSters63174 ContSters63174 Hristos a inviat ! Va rog sa-mi spuneti si mie daca o soc. doreste sa isi adauge in statutul societatii coduri pe care nu le are, am inteles ca se face o ... (vezi toată discuția)
Introducere obiecte secundare de activitate robertsega32 robertsega32 Cat costa sa introduci doua obiecte secundare de activitate in statut? Se publica un Monitorul Oficial tot statutul modificat, sau doar mentiunea privind ... (vezi toată discuția)
Acte preluare societate. VASSY VASSY Buna ziua, Ma confrunt de ceva timp cu o preluare de societate. Cesioneaza 2 asociati si o preia alti 2 asociati.Nu este greu, dar de cate ori s-a intamplat ... (vezi toată discuția)